Ontmoeting jong dementie

Helaas worden steeds meer mensen op jonge leeftijd getroffen door een vorm van dementie. Er zijn nog te weinig voorzieningen die aansluiten aan de behoefte, wensen van mensen die op jonge leeftijd dementie hebben en hun mantelzorger/naasten. Dit is de reden dat Hulp bij dementie Limburg-breed een ontmoeting organiseert voor jonge mensen met dementie en hun mantelzorger/naasten. Deze vindt plaats op zaterdag 23 september in Heel. De bedoeling is om dan samen hierover het gesprek aan te gaan.

Onderzoekers van Alzheimer Centrum Limburg, leden van het Sociale benadering team en alle dementieketens Limburg-breed werken hieraan mee. Samen met u kunnen zij dan in kaart brengen waar behoefte aan is, om hierop te kunnen anticiperen.

Dankzij sponsoring van Alzheimer Maastricht-Heuvelland, Parkstad, Westelijke Mijnstreek, Midden-Limburg en Noord- Limburg is deze bijeenkomst mogelijk en deelname gratis.

Via de flyer kunt u zich aanmelden. U hoeft er maar op te klikken. Let op: u krijgt na het invullen van het formulier geen automatisch bevestiging. Deze krijgt u enkele dagen later via e-mail.

Datum: zaterdag 23 september
Tijdstip: 13:30 – 16:30 uur
Locatie: Don Bosco, Monseigneur Savelbergweg 100, 6097 AE Heel