Alzheimercafé online

Je bent niet alleen door het virus geïsoleerd, maar ook door dementie vallen spontane contacten weg en komen mensen niet meer op bezoek. Juist nu mis je steun. Het Alzheimercafé kan nu ook niet dat vertrouwde contact bieden, maar ervoor in de plaats is er wel op maandag 12 april om 19:30 uur een videogesprek via MS Teams.

Jouw verhaal over dementie is belangrijk. Dat kun je hier vertellen onder het motto: “Dementie, mijn verhaal”. Je loopt tegen onverwachte dingen aan, wanneer je te maken krijgt met dementie. Hoe ga jij daarmee om? Hoe blijf jij lekker in beweging? Bij wie kun je laagdrempelig terecht met je vragen? Waar vind je goede en betrouwbare informatie?
Geef je op, wanneer je zelf dementie hebt, of mantelzorger bent van iemand met dementie. Thuis vanuit je luie stoel met je tablet of notebook op schoot, of vanachter je computer op je vertrouwde werkplek spreek je met lotgenoten. Zelf voor koffie of thee zorgen!

Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje en geef je mailadres door aan alzheimerroermond@icloud.com. Je krijgt dan een dag tevoren een link toegestuurd, die jou toegang verschaft.
Het videogesprek vindt plaats via MS Teams. Je kunt deelnemen aan het gesprek vanaf de PC, de laptop of de tablet, welke dan ook. Heb je nog nooit met Teams een videogesprek gedaan, raadpleeg dan de gebruiksaanwijzing. Kom je er niet uit: bel dan met Kees Spapens: 06 1610 6069.