Roermondse Sportzomer

Dit jaar vindt maar liefst de zesde editie van de Roermondse Sportzomer plaats. Deze zomer is weer gevuld met leuke, sportieve en gezellige activiteiten voor jong en oud. En deelname is geheel gratis. Van 8 juli tot 18 augustus staan 35 aanbieders klaar om de zomer nog leuker te maken. Kom meedoen met bijvoorbeeld GoldenSports of liever toch één van de andere activiteiten. Het kan allemaal!

Activiteiten voor senioren zijn bijvoorbeeld wandeltochten, crossfit, weerbaarheidstraining en Tai Chi. Ze staan allemaal overzichtelijk weergegeven in een flyer. Alle informatie over de Roermondse Sportzomer is in een pocketgids te vinden.

Ga naar roermondsport.nl en schrijf u snel in. Want vol = vol. Vergeet ook niet de sociale media van Sportservice Roermond in de gaten te houden. Hier ziet u niet alleen leuke foto’s van de activiteiten, maar ook worden wijzigingen in het programma via deze kanalen kenbaar gemaakt.