Koor voor Stem en Geheugen zoekt nieuwe leden

Iedere vrijdagmorgen om 11 uur zingt het Koor voor Stem en Geheugen in ‘t Paradies, onder leiding van Nicole Wilms. Liedjes, vaak uit het verleden, worden samen gezongen. Voor verzoeknummers is altijd aandacht.

Met zingen kun je je gemakkelijker uiten dan met spreken. Er zijn veel redenen om te zingen, om samen te zingen: het verbroedert, maakt herinneringen levend, raakt aan emoties en draagt bij aan de kwaliteit van leven. Dit geldt juist voor mensen die te maken hebben met de vervelende gevolgen van dementie.
Het Koor voor Stem en Geheugen is een initiatief van Dementievriendelijk Roermond en bestaat al acht jaar. Het koor wil graag uitbreiden: hoe meer mensen hoe meer plezier. En het plezier, daar gaat het om bij dit koor; er mag wel eens een foutje gemaakt worden.
Na afloop wordt er samen koffie gedronken en nagepraat.
Een vrolijk begin van het weekend.

Heeft u belangstelling om mee te doen of kent u iemand die mee zou willen doen? Neem dan contact op met Arno Janssen, manager van ’t Paradies via arnojanssen@paradiesroermond.nl De mogelijkheid bestaat om vrijblijvend een keer mee te zingen.
Als u definitief mee wilt doen, zijn de kosten €12,50 uur per maand.