Ontmoetingsgroep in De Graasj ook op vrijdagmiddag

Sinds januari organiseert De Graasj ook op vrijdagmiddag van 13:30 tot 15:30 uur een ontmoetingsmiddag voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Dit gebeurt in samenwerking met Dementievriendelijk Roermond en Hulp bij Dementie Midden-Limburg.

Iedere woensdagochtend wordt de ontmoetingsochtend voor mensen met geheugenproblemen/dementie en mantelzorgers druk bezocht. Er is onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers, gemaakt door horeca De Graasj, ruimte voor een gesprek. Casemanagers en mensen van het SBD team (Sociale Benadering Dementie) zijn ook aanwezig.

U krijgt informatie en tips over dementie en komt in contact met lotgenoten en deskundigen. Casemanagers van Hulp bij Dementie en vertegenwoordigers van Dementievriendelijk Roermond zijn regelmatig aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Uiteraard is er ook tijd voor ontspanning. Ook deze middagen is er recreatieve invulling zoals samen spellen spelen, handwerken, muziek luisteren enzovoort. Belangstellend? Kom gerust eens kijken.

Entree is gratis. Aanmelden is niet nodig.
U krijgt een gratis kopje koffie en een eigengemaakte lekkernij.

U bent van harte welkom in De Graasj aan de Knevelgraafstraat 21 bij “Ontmoeting De Graasj”. Ontmoeten voor mensen met geheugenproblemen/dementie en mantelzorgers.
Woensdagochtend van 10.00 – 12.00 uur en
vrijdagmiddag van 13.30 – 15.30 uur.