Seniorvriendelijk Roermond organiseert Doe Mee weken

In Roermond doet iedereen mee. Onder het motto DOE MEE! organiseert Seniorvriendelijk Roermond diverse activiteiten voor senioren in Roermond. Van 16 september tot en met 6 oktober kunt u genieten van meer dan 25 activiteiten op verschillende locaties in Roermond. Van een interessante film en een actieve sportactiviteit tot een heerlijke proeverij en gezellige stadswandeling. Liever informatief bezig of wilt u graag andere mensen ontmoeten? Ook dat kan!

Doe ook mee!
Wilt u graag andere mensen ontmoeten of iets nieuws leren? Doe dan mee tijdens de Doe Mee weken. Bekijk het volledige programma (klik op de afbeelding).
De Doe Mee weken vinden plaats in het kader van de landelijke Week tegen Eenzaamheid, de Dag van de Ouderen en Wereld Alzheimer Dag.

Seniorvriendelijk Roermond
Seniorvriendelijk Roermond is een netwerk van inwoners en organisaties die zich inzetten voor een gemeente waar senioren gezien worden met hun ervaringen, kwaliteiten en talenten. Meer informatie over Seniorvriendelijk Roermond vindt u op de website.