Bijeenkomsten over dementie in Donderberg

Op woensdag 4 oktober organiseren VIJF, Bewonersoverleg Vliegeniersbuurt en Dementievriendelijk Roermond twee bijeenkomsten om u als inwoner van de Donderberg te informeren over dementie.

In 2020 woonden in Roermond ongeveer 1.000 mensen met dementie en dat aantal neemt de komende jaren waarschijnlijk toe. Bijna 60% van de mensen met dementie woont nog thuis, in veel gevallen nog ruim zeven jaar na de diagnose. Ook voor uw gezin, uw familie, uw (sociale) leven en in de wijk Donderberg kan dementie een belangrijk onderwerp worden. Of wellicht is het dat al? Tijdens de bijeenkomst gaan we in op vragen als: hoe herkent u dementie, waar kunt u terecht met uw vragen en wat zijn de verdere mogelijkheden? Ook is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen.

Waar en wanneer
De bijeenkomsten vinden plaats op woensdag 4 oktober in de ochtend om 10.00 uur in Jongerencentrum de Gotcha (Olieslagersstraat 631) en in de avond om 19.00 uur in de Vincent Van Goghschool (Donderbergweg 43). Deelname is gratis en de koffie en thee staan voor u klaar.

Meer informatie en aanmelden
Wilt u erbij zijn of wilt u graag meer informatie? Meld u dan zo snel mogelijk aan bij Adem Bosal (a.bosal@vijf.nu | 06 5256 2810) of Els Dorssers (e.dorssers@vijf.nu | 06 5256 2879).
Graag tot ziens!