Theatervoorstelling ‘Dag Mama’

Binnenkort vindt in theater De Maaspoort in Venlo de theatervoorstelling ‘Dag Mama’ plaats. Een buitenkansje, want dit theaterstuk geeft goed inzicht in wat er speelt bij dementie en hoe je er mee om kunt gaan.

Dag Mama 1 is inmiddels opgevolgd door Dag Mama 2 en wordt gespeeld door het Dementie Theater. Dat bestaat uit psychologen, theatermakers, wetenschappers, muzikanten en voormalig mantelzorgers. Ze nemen je mee in de opzienbarende wereld van dementie. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen. Deze theaterbeleving is allesomvattend. Van agressie tot achterdocht. Van psychoses tot trauma. Van depressies tot angsten. En alles daartussenin. Jij kunt de mens met dementie hierin begeleiden van begin tot eind.
Op dinsdag 5 september is er een uitvoering van Dag Mama 1 en op 5 oktober Dag Mama 2. De shows zijn in willekeurige volgorde te bekijken en staan op zichzelf.
Plaats: theater De Maaspoort in Venlo. Aanvang 19.30. Kaarten € 44,50 incl. pauzeconsumptie.
Meer informatie en bestelknop is te vinden op de website: Dementie in Theater