Partner in Balans

Het online programma Partner in Balans is voor iedereen die een naaste is van iemand met (jong) dementie of de ziekte van Parkinson. Als naaste kunt u te maken krijgen met onzekerheid, veranderingen en moeilijke situaties. Door de langdurige zorg bestaat er een risico op overbelasting. Het is daarom van groot belang om tijdig om te leren gaan met de veranderingen in het dagelijks leven.

Partner in Balans helpt bij het omgaan met veranderingen, om de zorg langer vol te houden en om meer te kunnen genieten samen.

In Roermond wordt Partner in Balans aangeboden door Hulp bij Dementie en Met GGZ. U wordt in het programma digitaal gecoacht door een van de casemanagers dementie. Aanmelden kan bij uw casemanager of hulpverlener. Of stuur een e-mail naar info@partnerinbalans.nl

Meer informatie

Bekijk de filmpjes: