Muziektheatervoorstellingen

ECI Cultuurfabriek organiseert binnenkort twee muziektheatervoorstellingen die mogelijk interessant zijn voor mensen met dementie en hun omgeving. Het zijn optredens van respectievelijk Lenny Kuhr op zondag 5 februari en Gerard van Maasakkers op vrijdag 3 maart.

Lenny Kuhr

Lenny zingt uit haar grote en levendige oeuvre. Onlangs was ze nog te zien bij de mannen van actualiteitenprogramma Even tot hier. Kijkers zijn lyrisch over actueel nummer Admiraal Van Gaal. Met nieuw werk van haarzelf en met werk dat collega’s speciaal voor haar schreven. Onder andere Stef Bos, Spinvis Elke Vierveijzer en Lenny’s dochter Daphna.
Meer informatie en boeking op de website van ECI.

Gerard van Maasakkers

Zoals goede wijn met de jaren nog beter wordt, zo wordt Gerard met de jaren… (vul zelf maar aan). Veel heeft hij niet nodig om u een rijke avond te geven. Hij vult het podium met zijn ontwapenende persoonlijkheid, én natuurlijk met de heerlijkste liedjes. Nieuwe en minder nieuwe, oude en minder oude. In al hun eenvoud zijn ze van een zelden geëvenaarde schoonheid.
Meer informatie en boeking op de website van ECI.