Hoopvolle theatervoorstelling over dementie

Op vrijdag 23 september staat in het theater van ECI Cultuurfabriek Roermond de voorstelling ‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’ van Matzer theaterproducties.

Deze voorstelling laat naast de lastige kanten van dementie ook de schoonheid van dementie zien. En door het bijbehorende nagesprek komen erg mooie gesprekken los in het publiek: hoe is het om iemand die nog leeft, stukje bij beetje kwijt te raken? Kun je die persoon dan nog terugvinden? En zo ja, waar en hoe? Het heeft de ECI theaterprogrammeur in ieder geval erg geraakt en zij hopen dat het ook vele anderen zal raken.

De voorstelling is voor een breed publiek interessant. Voor mantelzorgers en zorgmedewerkers die dagelijks te maken hebben met dementie, maar juist ook voor het reguliere publiek, want iedereen kent wel iemand in zijn omgeving met dementie.

Bekijk de website voor meer informatie en het reserveren van tickets.