Interactieve bijeenkomst over dementie

In samenwerking met de Werkgroep Publieksvoorlichting van Dementievriendelijk Roermond organiseert Actief Roermond een interactieve bijeenkomst over dementie.

Tijdens deze bijeenkomst wordt kort wat uitgelegd over de achtergrond van deze ziekte, maar staan we vooral stil bij hoe wij als individu tegen deze ziekte aankijken. Hoe kunnen wij als betrokkenen of vrijwilligers omgaan met de veranderingen die deze ziekte met zich meebrengt? Wat kunnen we doen om het leven van mensen met dementie zo fijn mogelijk door te laten gaan met betrekking tot activiteiten en zingeving? Tijdens de bijeenkomst is er voldoende tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Datum en tijd: dinsdag 20 september 2022; 19:00 – 21:00 uur
Plaats: Wijkgebouw De Vlonder, Florasingel 38, 6043 WD Roermond

Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom. Meedoen kan gemakkelijk door je aan te melden via deze website of een mail te sturen naar info@actiefroermond.nl o.v.v. je naam en waar je actief bent als vrijwilliger.