Ontmoetingsochtend

Iedere woensdag organiseert De Graasj van 10.00 tot 12.00 uur een ontmoetingsochtend voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en andere geïnteresseerden. Dit gebeurt in samenwerking met Dementievriendelijk Roermond en Hulp bij Dementie Midden-Limburg.

U krijgt informatie en tips over dementie en komt in contact met lotgenoten en deskundigen. Casemanagers van Hulp bij Dementie en vertegenwoordigers van Dementievriendelijk Roermond zijn regelmatig aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Uiteraard is er ook tijd voor ontspanning. De ochtend krijgt ook een recreatieve invulling zoals samen spellen spelen, handwerken, muziek luisteren enzovoort.

Entree is gratis. Aanmelden is niet nodig.
U krijgt een gratis kopje koffie en een eigengemaakte lekkernij.

Voor meer informatie: loop binnen bij of neem contact op met De Graasj Roermond, Knevelgraafstraat 21 in Roermond, (0475) 74 50 60. E-mail ontmoeting@degraasjroermond.nl