Weer huisbezoek en dagopvang Hulp bij Dementie Midden-Limburg

Huisbezoeken
Hulp bij Dementie Midden-Limburg hervat een aantal activiteiten. Zo mogen de casemanagers weer de huisbezoeken oppakken. Vanwege de coronacrisis waren deze noodgedwongen beperkt volgens de RIVM-richtlijnen en voor ieders veiligheid.
“We zijn ontzettend blij onze cliënten en hun naasten weer thuis te kunnen bezoeken”, vertelt ketenregisseur Loes van de Voort. Het werkgebied van de casemanagers beslaat Echt-Susteren, Maasgouw, Roerdalen, Roermond, Leudal, Weert en Nederweert.

Dagopvang
Ook is de dagopvang in Midden-Limburg deels weer opgestart. Door de veiligheid voor bezoekers en medewerkers goed te waarborgen, mochten dagbehandeling/dagbestedingen medio mei hun deuren weer openen. “We zijn ontzettend blij dat dit weer kan!” Rekening houdend met de door de RIVM gestelde maatregelen en andere richtlijnen, zoals onderling anderhalve meter afstand bewaren. Daardoor kan nog niet iedereen worden ontvangen, omdat niet alle ruimtes hiervoor geschikt zijn. Er wordt getracht iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen en daar waar mogelijk zelfs met behulp van digitale middelen.

Meer informatie
Voor vragen kunt u contact opnemen met klantcontact:
T 088 – 610 41 41
I www.hulpbijdementie.nl