Vrijwilligers gevraagd!

Vind je het ook belangrijk dat Roermond dementievriendelijk wordt? En wil je je daarvoor inzetten? Dan hebben we jou hard nodig en ben je van harte welkom! We zijn op zoek naar voorlichters en bestuursleden.

Voorlichters
Eén van de activiteiten van Dementievriendelijk Roermond is het geven van informatie over dementie en hoe je ermee om kunt gaan. Dat doen we door het geven van trainingen en voorlichting. Door de toenemende vraag zoeken we meer voorlichters.
Lees de volledige vacature.
Neem vrijblijvend contact op met de projectleider van Dementievriendelijk Roermond, mevrouw Lei Janssens via leijanssens@roermond.nl of bel 06 – 1216 1718.

Bestuursleden
Ook het bestuur van Alzheimer Nederland, afdeling Midden-Limburg heeft dringend behoefte aan versterking. Zij zoekt algemene bestuursleden en een secretaris.
Lees de volledige vacature.

Ideeën welkom
Heb je ideeën voor een dementievriendelijk Roermond? Dan horen we die natuurlijk ook graag! Je kunt ze kortsluiten met de projectleider van Dementievriendelijk Roermond, mevrouw Lei Janssens via leijanssens@roermond.nl of bel 06 – 1216 1718.