Proteion-medewerkers ontvangen compliment voor inzamelingsactie

Wenny Paulzen-Steijven en Lieke Schmitz van zorgorganisatie Proteion hebben op 1 maart een Nationaal Compliment gekregen van de Roermondse wethouder Marianne Smitsmans. Deze zorgprofessionals worden geëerd vanwege hun persoonlijke inspanningen om contact mogelijk te maken met bewoners die door dementie moeite hebben met sociale interactie. Het afgelopen jaar hebben zij geld ingezameld voor de aanschaf van de CRDL (Cradle).

Het interactieve zorginstrument CRDL vertaalt aanraking tussen mensen in geluid en maakt zó contact weer mogelijk. Marianne Smitsmans is enthousiast over de inzamelingsactie: “De betrokkenheid van de medewerkers bij de bewoners met dementie komt volledig tot uiting bij dit initiatief. Ik ben trots. Dit draagt zeker bij aan een dementievriendelijk Roermond!”

Bekijk het filmpje over de uitreiking, met Wenny Paulzen-Steijven en Lieke Schmitz zorgprofessionals, Helen Aarts locatiemanager en Marianne Smitsmans wethouder.
Lees het persbericht van CRDL.