Verkoop vergeet-mij-nietjes

Doe ook mee met de campagne ‘Limburg helpt onvergetelijk’ en verkoop vergeet-mij-nietjes voor een dementievriendelijk Roermond. Sterker nog, voor een dementievriendelijk Limburg! De potjes met vergeet-mij-nietjes kunt u cadeau doen of verkopen aan uw familieleden, medewerkers of uw relaties.
Verkoop vergeetmijnietjes dementievriendelijkroermond
Voor € 50 kunt u een tray met 20 terracottapotjes met vergeet-mij-nietjes kopen bij Health Foundation Limburg. Ook zijn er verpakkingen van 4 potjes te koop voor € 10 of losse potjes voor € 2,50 per stuk. Deze bedragen gaan rechtstreeks naar het Alzheimer Centrum Limburg van Maastricht UMC+.  Met deze sympathieke actie steunt u de campagne ‘Limburg helpt onvergetelijk’.  Hiermee wordt geld verzameld voor onderzoek om dementie te voorkomen en om een leven met dementie zo makkelijk mogelijk te maken.

Hoe bestellen of geld doneren?
Meer informatie over de campagne en over de actie met vergeet-mij-nietjes vindt u hier. Meer informatie over geld doneren voor onderzoek door Alzheimer Centrum Limburg van Maastricht UMC+ vindt u hier.

Waarom ‘Limburg helpt onvergetelijk’ steunen?
Met dementievriendelijk Roermond richt de gemeente Roermond zich op de omgeving van mensen met dementie. De omgeving kan zorgen dat mensen met dementie zo lang mogelijk mee blijven doen. Denk aan zelfstandig een boodschap doen of mee blijven doen aan de vereniging.  Door dementie bespreekbaar te maken, kunnen mensen elkaar vinden en steunen. Daarom steunt de gemeente Roermond de campagne ‘Limburg helpt onvergetelijk’. Doe ook mee!

beeldmerk limburg helpt2