Alzheimercafé online

Wanneer:
8 juni 2020 @ 19:30
2020-06-08T19:30:00+02:00
2020-06-08T19:45:00+02:00

Videogesprek via Skype

De bijeenkomsten in het Alzheimercafé van april, mei en juni zijn afgelast. In plaats daarvan vindt het café online plaats. Wanneer je even je verhaal kwijt wilt en vragen wilt stellen over dementie, bieden we je de gelegenheid om deel te nemen aan een videogesprek.
Dit gesprek vindt plaats via Skype. Het start om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur.

Wil je hieraan deelnemen? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar: alzheimerroermond@icloud.com. Je ontvangt dan een link, waarmee je Skype zo nodig gratis kunt installeren. Je kunt deelnemen aan het gesprek vanaf de PC, de laptop of de tablet, welke dan ook. Je hoeft geen (gratis) Skype-account te hebben. Via de toegezonden link kun je tijdens de duur van het gesprek zo lang deelnemen als je wilt.

Wil je nu al klaar zijn voor het videogesprek? Dan kun je Skype hier downloaden: https://www.skype.com/nl/get-skype/ Voor telefoon of tablet kan dat natuurlijk ook rechtstreeks in de App Store (Apple) of Play Store (gratis). In Windows 10 is Skype al geïnstalleerd. Een account is gratis, maar als je geen account wilt aanmaken dan kun je met het videogesprek op de maandagavonden ook als gast inloggen via deze link: https://join.skype.com/fmvAktTieNEX. Je moet dan je naam typen en kunt dan zonder inloggen toch meedoen.

Aan het videogesprek doet ook een team van experts mee:

  • drs. Anjes Verheggen, klinisch geriater
  • dr. Lizzy Boots, psycholoog / onderzoeker
  • Hulp bij Dementie ML, praktijkervaringsdeskundige
  • drs. Kees Spapens, gz psycholoog niet praktiserend